0
Winkelwagen
€ 0,00
Tegeltjes
Vroeger waren ze wel in elk huishouden zichtbaar, met een beeltenis van een ambacht, of een wijze spreuk. Het oer-Hollandse, Delfts Blauwe Tegeltje is bezig met een comeback. Kijk maar naar ons eigen Tegeltje van Eindhoven; een heus "Eindhovens Witje"!

Ook ben je hier aan het juiste adres voor de originele Tegeltjes van de Dutch Design Brand. Een whiteboard tegeltje, waar je zelf een mooie quote, lief bericht of inspirerende tekst op kunt schrijven. Uitwisbaar, dus elke dag weer opnieuw. 
Bezig met laden...
Tegeltje Eindhoven
Was of is Eindhoven je thuis? Dan is dit tegeltje, met de skyline van Eindhoven, vast heel herkenbaar. Met de hand getekend en vervolgens op een mooie tegel...
29,95 0% BTW
Tegeltje Kinderspel
Inspireer je huisgenoten met een leuke boodschap op dit kleine whiteboard, vormgegeven als een Oud Delfts Blauw tegeltje met spelende kinderen.
9,95 0% BTW
Tegeltje Konijn
Het konijn! Wederom een geliefd design op dit kleine kartonnen whiteboard, waar je zelf een leuke boodschap op kunt schrijven.
9,95 0% BTW
Tegeltje Robin
Een ouderwets gezellig Delfts Blauw tegeltje, maar deze keer met een Roodborstje. Welke boodschap zet je er vandaag op?
9,95 0% BTW

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck en Jurgen van Zachten. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop