nl en
0
Winkelwagen
€ 0,00
Schrijf je eigen wijsheid op dit Hollands Tegeltje! Vroeger was er in elk huishouden wel een tegeltje met een spreuk te vinden: "Oost west, thuis best" of "Denk niet bij het laatste vel, wie na mij komt redt zich wel". Geinspireerd door dit idee, heeft de Dutch Design Brand een white board tegeltje ontwikkeld, waar je zelf een mooie quote, lief bericht of inspirerende tekst op kunt schrijven. 
Bezig met laden...
Tegeltje Kinderspel
Inspireer je huisgenoten met een leuke boodschap op dit kleine whiteboard, vormgegeven als een Oud Delfts Blauw tegeltje met spelende kinderen.
9,95 incl. btw
Tegeltje Konijn
Het konijn! Wederom een geliefd design op dit kleine kartonnen whiteboard, waar je zelf een leuke boodschap op kunt schrijven.
9,95 incl. btw
Tegeltje Robin
Een ouderwets gezellig Delfts Blauw tegeltje, maar deze keer met een Roodborstje. Welke boodschap zet je er vandaag op?
9,95 incl. btw

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met hulp van Eindhovenaren, expats, haar fotocamera en vormgever Maurice Jacobs biedt Miss Eindhoven nu home decoratie items aan voor de Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop