0
Winkelwagen
€ 0,00
Rondje-Eindhoven
Super stijlvol en echt weer iets anders, deze ronde vormen aan de muur. Volg met je ogen de straten en herken waar je bent geboren, waar je woont, werkt, waar je getrouwd bent. En je kunt het persoonlijker maken door een pin te plaatsen op de plek die voor jou veel betekend. Ultiem leuk kado toch!
Bezig met laden...
Rondje Eindhoven 40cm
Een kleiner rondje en iets meer ingezoomd. Volg de straten en zie waar je woont of werkt. Na je bestelling nemen we contact met je op en kun je doorgeven op...
68,95 0% BTW
Rondje Eindhoven 50cm
Dol op een Rondje Eindhoven? Wij ook! Volg de straten en herken waar je woont of werkt. Na je bestelling nemen we contact met je op en kun je doorgeven op...
72,95 0% BTW

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop