0
Winkelwagen
€ 0,00
Illustraties
Dat Illustrator en fotograaf Nieki van Diepen een liefde koestert voor Eindhovense architectuur mag duidelijk zijn. Met strakke lijnen, diepe kleuren en mooie contrasten heeft Nieki een eigen stijl en weet hij bekende gebouwen in Eindhoven prachtig neer te zetten. Je herkent het meteen!
Bezig met laden...
Iconen
De blob, het evoluon, de gele kegels, Catharina kerk en andere iconen die zo herkenbaar zijn voor de architectuur in Eindhoven.
57,00 0% BTW
Klokgebouw
Vroeger het kloppend hart van de Philips fabrieken op Strijp S: het Klokgebouw.
57,00 0% BTW
Lichttoren
Het icoon van Eindhoven: de Lichttoren van Philips.
57,00 0% BTW
Typografie Ehvn
Stoer. Dit ontwerp met de letters Eindhoven in een strakke typografie.
57,00 0% BTW

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met hulp van Eindhovenaren, expats, haar fotocamera en vormgever Maurice Jacobs biedt Miss Eindhoven nu home decoratie items aan voor de Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
I.v.m. de KOR regeling is er geen BTW van toepassing

Powered by CCV Shop software webshop