0
Winkelwagen
€ 0,00
wisdom tile robin
Tegeltje Robin
Een ouderwets gezellig Delfts Blauw tegeltje, maar deze keer met een Roodborstje. Welke boodschap zet je er vandaag op?

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 9,95
Prijs per stuk

Dit product heeft een minimale afname aantal van 2

Aantal: 
Bestellen
 
Hoe leuk! Deze hippe Wisdom Tiles, waar je met een marker zelf een tekst op kunt schrijven! Inspireer je huisgenoten, vrienden of familie met een mooie quote, grappige tekst of lief persoonlijk berichtje. De tekst is uitwisbaar, dus telkens weer aan te passen. Het tegeltje wordt geleverd met een zwarte whiteboard stift. 

Het tegeltje is 15 x 15 x 2,5cm en weegt nog geen 50 gram. Het wordt gemaakt van FSC gecertificeerd karton en is recyclebaar. Het inpakken, opslaan en verzenden wordt verzorgd door een sociale werkplaats. 

Ophalen of verzenden:
Je hebt de mogelijkheid om het product zelf op te komen halen in Nuenen of dat we het naar je verzenden. De verzendkosten zijn 3,50 euro. 
Let wel, we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard).

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck en Jurgen van Zachten. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
I.v.m. de KOR regeling is er geen BTW van toepassing

Powered by CCV Shop software webshop