0
Winkelwagen
€ 0,00
Tegeltje Eindhoven
Tegeltje Eindhoven
Was of is Eindhoven je thuis? Dan is dit tegeltje, met de skyline van Eindhoven, vast heel herkenbaar. Met de hand getekend en vervolgens op een mooie tegel gedrukt. Echt een kadootje.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Het Tegeltje Eindhoven is met de hand getekend door Miss Eindhoven en vervolgens gedrukt op een handvorm tegeltje. Daardoor heeft het de authentieke stijl. Doordat het gebrand is in de oven op 800 graden, blijven de kleuren zoals bij aankoop. 

Het tegeltje is 130 x 130 x 10mm en zit in een mooi kartonnen kado-doosje van 150 x 155 x 25mm. 
Aan de achterzijde zit een haakje, verborgen voor het oog.

Heb je het liever op een mooi doorzichtig plexiglas standaardje? Deze kunnen we erbij leveren voor 3,99 euro per stuk.

Ophalen of verzenden:
Je hebt de mogelijkheid om het product zelf op te komen halen in Nuenen of dat we het naar je verzenden. De verzendkosten zijn 3,50 euro. 
Let wel, we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard).

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck en Jurgen van Zachten. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
I.v.m. de KOR regeling is er geen BTW van toepassing

Powered by CCV Shop software webshop