0
Winkelwagen
€ 0,00
Vingerafdruk

De plattegrond van Eindhoven, in woord weergegeven als een vingerafdruk. Herken je waar je woont of hebt gewoond? Je favoriete hot-spots? Eindhoven zit in je DNA! De vingerafdruk is beschikbaar in diverse kleuren, passend bij elk interieur.

Bij de bestelling kun je aangeven welke lijst je wilt en of je met of zonder passepartout wilt bestellen. Wil je liever geen lijst? Ook dat is een mogelijkheid. Neem in dat geval even contact met ons op.
Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop