nl en
0
Winkelwagen
€ 0,00
Tegeltje Kinderspel
Tegeltje Kinderspel

Inspireer je huisgenoten met een leuke boodschap op dit kleine whiteboard, vormgegeven als een Oud Delfts Blauw tegeltje met spelende kinderen.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 9,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Hoe leuk! Deze hippe Wisdom Tiles, waar je met een marker zelf een tekst op kunt schrijven. Inspireer je huisgenoten, vrienden of familie met een mooie quote, grappige tekst of een lief persoonlijk berichtje.  De tekst is uitwisbaar, dus telkens weer aan te passen. Het tegeltje wordt geleverd met een zwarte whiteboard stift.

Het tegeltje is 15 x 15 x 2,5 cm en weegt nog geen 50 gram. Het wordt gemaakt van FSC gecertificeerd karton en is recyclebaar. Het inpakken, opslaan en verzenden wordt verzorgd door een sociale werkplaats. 

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met hulp van Eindhovenaren, expats, haar fotocamera en vormgever Maurice Jacobs biedt Miss Eindhoven nu home decoratie items aan voor de Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop