0
Winkelwagen
€ 0,00
Skyline
Eindhoven is in de groei. Waar vroeger nauwelijks sprake was van een skyline, is deze nu volop in ontwikkeling. Oude gebouwen worden in glorie hersteld en er wordt plaats gemaakt voor nieuwe architectonische hoogstandjes. Dat levert prachtig werk op voor bij jou aan de muur, thuis of op het kantoor.
Bezig met laden...
Skyline Eindhoven
Het Evoluon, Klokgebouw, Lichttoren en nog veel meer bekende architectuur zie je in deze unieke skyline van Eindhoven.
79,95 0% BTW
Skyline klein
Klein(er) maar fijn!
49,95 0% BTW
Stadsbeeld Eindje
Een mooie illustratie op A3 formaat, met o.a. de Lichttoren, Catharinakerk en de Blob. Daar krijg je toch een warm gevoel van? Jouw Eindhoven aan de muur!
49,95 0% BTW

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop