nl en
0
Winkelwagen
€ 0,00
Klokgebouw
Klokgebouw

Vroeger het kloppend hart van de Philips fabrieken op Strijp S: het Klokgebouw.

€ 57,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Vroeger het kloppend hart van de Philips fabrieken op Strijp S: het Klokgebouw. Nu de thuisbasis van diverse grote evenementen in de stad, zoals de Dutch Design Week. 

Het werk is gesigneerd door Nieki van Diepen en genummerd. Het wordt geprint op 170 grams MC mat papier. Formaat van de print is A3 (420 x 297mm).

Je kunt kiezen in welke kleur lijst je het wilt ontvangen: wit, zwart of blank hout. Het formaat van de lijst is 40 x 50cm, formaat binnenzijde passepartout is 30 x 40cm. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker. Wil je alleen de poster bestellen? Dat kan ook. Neem in dat geval even contact met ons op. 

Ophalen of verzenden:
Je hebt de mogelijkheid het product zelf op te halen in Nuenen of dat we het naar je verzenden. De verzendkosten zijn 3,50 euro.
Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard).

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met hulp van Eindhovenaren, expats, haar fotocamera en vormgever Maurice Jacobs biedt Miss Eindhoven nu home decoratie items aan voor de Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop