0
Winkelwagen
€ 0,00
Evoluon
Evoluon
Buitenaards mooi!

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 64,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Om het 75 jaar bestaan van Philips te vieren, gaf dhr Frits Philips architecten de opdracht voor een spectaculair gebouw, dat het publiek zou kunnen enthousiasmeren voor wetenschap en techniek. Nu is het Evoluon nog steeds een iconisch gebouw van Eindhoven.

Een ontwerp van Nieki van Diepen, geprint op 170 grams MC Mat papier. Formaat van de print is A3 (liggend; 420x297mm)

Je kunt kiezen in welke kleur lijst je het wilt ontvangen: wit, zwart of blank hout. Het formaat van de lijst is 50x40cm, binnenzijde passepartout is 40x30cm. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan glas en dus gebruikersvriendelijker. Wil je alleen de poster bestellen? Dat kan ook. Neem in dat geval even contact met ons op.

Ophalen of verzenden
Je hebt de mogelijkheid om het product zelf op te halen in Nuenen of dat we het naar je verzenden. De verzendkosten zijn 3,50 euro. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (d.w.z. Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard.

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop