0
Winkelwagen
€ 0,00
Lichttoren
Lichttoren

Het icoon van Eindhoven: de Lichttoren van Philips.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 57,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Met recht een icoon in Eindhoven. In de Lichttoren werd getest hoe lang de gloeilampen mee konden gaan. De lichten van de gloeilampen waren tot ver in de stad zichtbaar. Vandaar dat het gebouw in de volksmond bekend werd onder de naam Lichttoren. 

Het werk is gesigneerd door Nieki van Diepen en genummerd. Het wordt geprint op 170 grams MC mat papier. Formaat van de print is A3 (420 x 297mm).

Je kunt kiezen in welke kleur lijst je het wilt ontvangen: wit, zwart of blank hout. Het formaat van de lijst is 40 x 50cm, formaat binnenzijde passepartout is 30 x 40cm. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker. Wil je alleen de poster bestellen? Dat kan ook. Neem in dat geval even contact met ons op. 

Ophalen of verzenden:
Je hebt de mogelijkheid het product zelf op te halen in Nuenen of dat we het naar je verzenden. De verzendkosten zijn 3,50 euro.
Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard).

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met hulp van Eindhovenaren, expats, haar fotocamera en vormgever Maurice Jacobs biedt Miss Eindhoven nu home decoratie items aan voor de Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
I.v.m. de KOR regeling is er geen BTW van toepassing

Powered by CCV Shop software webshop