0
Winkelwagen
€ 0,00
Typografie Ehvn

Stoer. Dit ontwerp met de letters Eindhoven in een strakke typografie.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 57,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Een ontwerp van Eindhovenaar Nieki van Diepen. 

Het wordt geprint op 170 grams MC mat papier. Wij kiezen ervoor om het product zonder passepartout, in een zwarte lijst naar keuze, formaat 40 x 50cm, aan te bieden. Heb je echter voorkeur voor een andere kleur lijst, dan horen we het graag.

De doorzichtige voorkant van de lijst is van lichtgewicht kunststof. Dat is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker. 

Ophalen of verzenden:
Je hebt de mogelijkheid om het product zelf op te komen halen in Nuenen of dat we het naar je verzenden. De verzendkosten zijn 3,50 euro. 
Let wel, we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard).

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met hulp van Eindhovenaren, expats, haar fotocamera en vormgever Maurice Jacobs biedt Miss Eindhoven nu home decoratie items aan voor de Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
I.v.m. de KOR regeling is er geen BTW van toepassing

Powered by CCV Shop software webshop