0
Winkelwagen
€ 0,00
Typografie Ehvn Typografie Ehvn Typografie Ehvn
Typografie Ehvn Typografie Ehvn Typografie Ehvn
Typografie Ehvn
Stoer. Dit ontwerp met de letters Eindhoven in een strakke typografie.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 64,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een ontwerp van Eindhovenaar Nieki van Diepen. 

Het wordt geprint op 170 grams MC mat papier. Wij kiezen ervoor om het product zonder passepartout, in een zwarte lijst naar keuze, formaat 40 x 50cm, aan te bieden. Heb je echter voorkeur voor een andere kleur lijst, dan horen we het graag.

De doorzichtige voorkant van de lijst is van lichtgewicht kunststof. Dat is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker. 

Ophalen of verzenden:
Je hebt de mogelijkheid om het product zelf op te komen halen in Nuenen of dat we het naar je verzenden. De verzendkosten zijn 3,50 euro. 
Let wel, we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard).

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop