0
Winkelwagen
€ 0,00
Stadsbeeld Eindje
Stadsbeeld Eindje
Een mooie illustratie op A3 formaat, met o.a. de Lichttoren, Catharinakerk en de Blob. Daar krijg je toch een warm gevoel van? Jouw Eindhoven aan de muur!

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 49,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een illustratie van Femke de Koninck. Stadsbeeld Eindje wordt gedrukt op 160 grams Biotop papier en is verkrijgbaar in formaat A3 (ingelijst formaat is 32 x 42,5 cm)

Je kunt kiezen in welke kleur lijst je het wilt ontvangen; wit, zwart of blank hout.
De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dat is minder breekbaar dan glas en dus gebruikersvriendelijker. Wil je alleen de poster bestellen? Dat kan ook. Neem in dat geval even contact met ons op.

Ophalen of verzenden
Je hebt de mogelijkheid het product zelf op te halen in Nuenen of dat we het naar je verzenden. De verzendkosten zijn 3,50 euro. Let wel: we leveren alleen in de gemeente Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard).

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop