0
Winkelwagen
€ 0,00
skyline eindhoven overzicht skyline detail skyline
skyline eindhoven overzicht skyline detail skyline
Skyline Eindhoven
Het Evoluon, Klokgebouw, Lichttoren en nog veel meer bekende architectuur zie je in deze unieke skyline van Eindhoven.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 79,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Miss Eindhoven biedt je graag de producten aan van lokale ontwerpers en deze prachtige skyline is daar een mooi voorbeeld van! Het is een ontwerp van de jonge architect Fabian van der Wielen (Nineteen Design). 

De skyline wordt gemaakt van 3mm FSC gercertificeerd MDF (zwart) en het wordt geleverd met standaardjes om het neer te kunnen zetten. Er staan vele herkenbare gebouwen op zoals het Klokgebouw, Lichttoren, Evoluon, Philips stadion, Gele kegels, station, de Blob, de Regent, de Vesteda Toren, de Admirant etc. 

Afmetingen: br 118cm x  h 26cm (3mm dikte)
 

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop