0
Winkelwagen
€ 0,00
Ronde plattegrond eindhoven Ronde plattegrond locatie marker
Ronde plattegrond eindhoven Ronde plattegrond locatie marker
Rondje Eindhoven 40cm
Een kleiner rondje en iets meer ingezoomd. Volg de straten en zie waar je woont of werkt. Na je bestelling nemen we contact met je op en kun je doorgeven op welk adres je de locatie pin wilt plaatsen.

Standaard levertijd

8 werkdagen

€ 68,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Rondje Eindhoven wordt gedrukt op 5mm Forex. Een sterk, maar lichtgewicht materiaal dat je zeer eenvoudig aan de muur kunt ophangen, zonder te boren, middels bijgeleverde zelfklevende plakstrips.

De diameter is 40cm. Op deze website vind je tevens de 50cm versie, deze grotere versie laat heel Eindhoven zien. Het gewicht is nog geen 500 gram.

De print is mat gelamineerd, wat het geheel een mooie matte uitstraling geeft. 

Zodra je hebt besteld, nemen we contact met je op om te vernemen op welk adres je de locatie pin wilt plaatsen in het ontwerp. Als je geen locatie pin wilt plaatsen, of meerdere, dan is dat ook mogelijk. 

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop