0
Winkelwagen
€ 0,00
Rondje Eindhoven 50 Rondje Eindhoven 50cm Rondje Eindhoven 50cm
Rondje Eindhoven 50 Rondje Eindhoven 50cm Rondje Eindhoven 50cm
Rondje Eindhoven 50cm
Dol op een Rondje Eindhoven? Wij ook! Volg de straten en herken waar je woont of werkt. Na je bestelling nemen we contact met je op en kun je doorgeven op welk adres je de marker wilt plaatsen.

Standaard levertijd

8 werkdagen

€ 72,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Rondje Eindhoven wordt gedrukt op 5mm Forex. Een sterk, maar licht gewicht materiaal dat je zeer eenvoudig aan de muur kunt ophangen, zonder te boren, middels bijgeleverde plakstrips.  

De diameter is 50cm (of desgewenst 40cm) waarbij je tevens de optie hebt om meer in te zoomen naar het hart van Eindhoven. Deze optie wordt zichtbaar wanneer je de 40cm versie op deze website aanklikt. Rondje Eindhoven weegt ca. 500 gram.

De print is mat gelamineerd en heeft daardoor een mooie matte uitstraling.

Na je bestelling nemen we contact met je op om te bespreken op welk adres je de locatie marker in het design wilt plaatsen. Wil je geen locatie marker, or meerdere, dat kan natuurlijk ook.

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop