0
Winkelwagen
€ 0,00
Vingerafdruk / Aqua /

Aqua

Aqua

Deze Aqua vingerafdruk wordt gedrukt op een 180 grs mooie papiersoort met matte finish.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 57,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Al onze lijsten hebben de afmetingen 40 x 50cm. Als je kiest voor een passepartout, dan zijn de afmetingen aan de binnenzijden 30 x 40cm. De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker. 
Heb je zelf al een lijst en wil je alleen het drukwerk bestellen? Ook dat is mogelijk. Neem in dat geval even contact met ons op.

Ophalen of verzenden:
Je hebt de mogelijkheid om het product zelf op te halen in Nuenen of dat je gebruik maakt van onze verzend service (+ 3,50 euro).
Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (Best, Son en Breugel, Nuenen,  Veldhoven,  Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard).

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met hulp van Eindhovenaren, expats, haar fotocamera en vormgever Maurice Jacobs biedt Miss Eindhoven nu home decoratie items aan voor de Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
I.v.m. de KOR regeling is er geen BTW van toepassing

Powered by CCV Shop software webshop