0
Winkelwagen
€ 0,00
Life in Eindhoven 66 x 66cm

Foto's van Eindhovense sfeerbeelden en typisch Nederlandse gebruiken en gewoonten komen bijeen in deze Wall Chapters. Het is mogelijk de Chapter te personaliseren middels enkele eigen foto's.

Standaard levertijd

10 werkdagen

€ 174,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze Chapter wordt gedrukt op 5mm Acryl (plexiglas) wat de foto's mooi helder weergeeft. Het geheel is verstevigd middels een aluminium frame aan de achterzijde. Niet zichtbaar, zodat het een zwevend effect aan de muur heeft. Voor een kleine meerprijs is het mogelijk de Chapter op maat te maken en bestaande foto's te vervangen met je eigen (hoge resolutie) foto's van bv je straatnaambord, sportclub, school etc. Neem in dat geval contact met ons op. Dan helpen we je graag verder.
Deze Chapter is 66 x 66cm en weegt 3,5 kg. 

Ophalen of Verzenden:
Je hebt de mogelijkheid om het product zelf op te halen in Nuenen of dat je gebruik maakt van onze verzend service (+ 3,50 euro).
Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard). 

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met hulp van Eindhovenaren, expats, haar fotocamera en vormgever Maurice Jacobs biedt Miss Eindhoven nu home decoratie items aan voor de Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
I.v.m. de KOR regeling is er geen BTW van toepassing

Powered by CCV Shop software webshop