0
Winkelwagen
€ 0,00
Theelicht Evoluon

Buitenaards mooi!

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 24,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Miss Eindhoven werkt graag samen met Eindhovense ontwerpers. Het theelichtje is ontworpen door architect Fabian van der Wielen (Nineteen Design). 

Het houten blokje is 12 x 12cm. Aan de achterzijde wordt het zwarte acryl met de uitsnede van het gebouw geplakt. In de verpakking zit een theelichtje ingesloten. 


Ophalen of verzenden:
Je hebt de mogelijkheid om het product zelf op te komen halen in Nuenen of dat we het naar je verzenden. De verzendkosten zijn 3,50 euro. 
Let wel, we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard).

 

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met hulp van Eindhovenaren, expats, haar fotocamera en vormgever Maurice Jacobs biedt Miss Eindhoven nu home decoratie items aan voor de Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
I.v.m. de KOR regeling is er geen BTW van toepassing

Powered by CCV Shop software webshop