0
Winkelwagen
€ 0,00
Theelicht Centraal Station Theelicht Centraal Station
Theelicht Centraal Station Theelicht Centraal Station
Theelicht Centraal Station
Gebouwd in 1956 en nog steeds een geliefd gebouw in Eindhoven.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 24,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Men zegt dat het ontwerp gebaseerd is op een oude transistor radio van Philips. Hoe dan ook, het stationsgebouw wordt gekoesterd door vele Eindhovenaren. Zo ook door de ontwerper van dit theelichtje; architect Fabian van der Wielen (Nineteen Design). 

Het houten blokje is 12 x 12cm. Aan de achterzijde wordt het zwarte acryl met de uitsnede van het gebouw geplakt. In de verpakking zit een theelichtje ingesloten. 


Ophalen of verzenden:
Je hebt de mogelijkheid om het product zelf op te komen halen in Nuenen of dat we het naar je verzenden. De verzendkosten zijn 3,50 euro. 
Let wel, we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard).

 

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop