0
Winkelwagen
€ 0,00
Wall-Chapters

Een verzameling van Eindhovense sfeerbeelden en typisch Nederlandse tradities. De Chapters worden gedrukt op Acryl, waardoor de kleuren fris en helder ogen. Aan de achterzijde is het voorzien van een stevig aluminium frame, voor een zwevend effect aan de muur.

Heb je eigen fotomateriaal dat je heel graag terug wilt zien in jouw Wall Chapter? Dat kan! Op aanvraag kun je de Chapter nog persoonlijker maken. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Bezig met laden...
Echt Eindhoven 66 x 66cm
Echt Eindhovense plaatjes komen samen in deze wall chapter. Je herkent ze vast!
174,95 0% BTW
Life in Eindhoven 66 x 66cm
Foto's van Eindhovense sfeerbeelden en typisch Nederlandse gebruiken en gewoonten komen bijeen in deze Wall Chapters. Het is mogelijk de Chapter te...
174,95 0% BTW

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met hulp van Eindhovenaren, expats, haar fotocamera en vormgever Maurice Jacobs biedt Miss Eindhoven nu home decoratie items aan voor de Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
I.v.m. de KOR regeling is er geen BTW van toepassing

Powered by CCV Shop software webshop