0
Winkelwagen
€ 0,00
Trudo Toren Trudo Toren Trudo Toren
Trudo Toren Trudo Toren Trudo Toren
Trudo Toren
De toren met de bomen op de balkons, wat een mooi stukje architectuur op Strijp S

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 54,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Wederom een mooi werk van Jurgen van Zachten, Loco Graphic Design.

Het is verkrijgbaar met blank houten lijst, 30 x 40cm. Indien je interesse hebt in een andere kleur lijst, of in de print in een andere kleur, neem gerust contact met ons op.

Ophalen of Verzenden
Je hebt de mogelijkheid om je bestelling op te halen in Nuenen of dat we het naar je verzenden. Verzendkosten zijn 3,50 euro. Let wel: we verzenden alleen in Eindhoven en de randgemeenten (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard)

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck en Jurgen van Zachten. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop