0
Winkelwagen
€ 0,00
Lichttoren Lichttoren Lichttoren
Lichttoren Lichttoren Lichttoren
Lichttoren
"Licht is leven" zei Anton Philips. Door het licht dat uit de ramen van de Lichttoren scheen, kwam Eindhoven tot leven.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 54,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een mooi werk van Jurgen van Zachten, Loco Graphic Design.

De lichttoren is verkrijgbaar in blank houten lijst of zwarte lijst van 30 x 40cm. Indien een andere kleur lijst uw voorkeur heeft, of u wilt het liever als poster bestellen, dan horen we het graag. De doorzichtige voorkant van de lijst is van kunststof. Dat is minder breekbaar dan glas en daarmee gebruikersvriendelijker.

Ophalen of verzenden
Je hebt de mogelijkheid om je bestelling op te halen in Nuenen of dat we het naar je verzenden. De verzendkosten zijn 3,50 euro. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Mierlo, Geldrop, Aalst, Waalre en Valkenswaard)

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met Miss Eindhoven biedt ze eigen werk aan, naast ontwerpen van andere lokale designers zoals Nieki van Diepen, Fabian van der Wielen, Femke de Koninck en Jurgen van Zachten. Voor de echte Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden

Powered by CCV Shop software webshop