0
Winkelwagen
€ 0,00
Echt Eindhoven 66 x 66cm

Echt Eindhovense plaatjes komen samen in deze wall chapter. Je herkent ze vast!

Standaard levertijd

10 werkdagen

€ 174,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Geboren en getogen Eindhovenaar? Dan herken je deze beelden vast en zeker. Glow, het DAF museum, cafe 't Rozenknopje, zelfs het Limbopad naar de TU zie je terug. Mis je een beeld wat Echt Eindhoven is voor jou? Of wil je graag wat persoonlijke foto's toevoegen? Neem gerust contact met ons op. Voor een kleine meerprijs kunnen we de collage voor je aanpassen. 
Deze Chapter is 66 x 66cm en weegt 3,5kg.

Ophalen of Verzenden:
Je hebt de mogelijkheid om de wall chapter op te halen in Nuenen of dat je gebruik maakt van onze verzend service (+ 3,50 euro) .
Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven (Best, Son en Breugel, Nuenen, Veldhoven, Meerhoven, Helmond, Stiphout, Geldrop, Mierlo, Aalst, Waalre en Valkenswaard)

Snel naar

Over Miss Eindhoven

Initiatiefneemster Miriam is geboren en getogen in Eindhoven. Na jarenlang elders te hebben gewoond, in Nederland en daarbuiten, is ze nu weer terug in de Brabantse gezelligheid! Met hulp van Eindhovenaren, expats, haar fotocamera en vormgever Maurice Jacobs biedt Miss Eindhoven nu home decoratie items aan voor de Eindhoven liefhebber.  

Werkwijze

In het kader van duurzaamheid, richten we ons waar mogelijk op lokale leveranciers. 
Bij je bestelling krijg je de keuze voorgelegd om het product op te halen of dat het je voorkeur heeft dat we het leveren. Let wel: we leveren alleen in Eindhoven en de randgemeenten van Eindhoven. We hebben geen winkel, maar als je vooraf belt, ben je van harte welkom om de producten te komen bekijken.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
I.v.m. de KOR regeling is er geen BTW van toepassing

Powered by CCV Shop software webshop